• STELLINGKAST / OPBERGREK
  Bij ons slechts € 24,50

  Praktische, duurzame en stevige stellingkasten. Een metalen opbergrek met vijf handige legplanken en in hoogte verstelbaar. De stellingkast is snel en boutloos te monteren, 175 kg per legbord/plank.

  Info & Bestellen
 • ALLSAFE ACCULADER 6V/12V
  Bij ons slechts € 22,90

  Een gebruiksvriendelijke, intelligente 7-staps lader die je accu laadt en in conditie houdt. Voor motor, auto, boot, caravan etc. Geschikt voor bijna alle accu’s. Met snelkoppelaar.

  Info & Bestellen
 • Luchtdichte opbergbox
  Bij ons slechts € 14,89

  29 liter, kunststof, transparant. Handige, luchtdichte box, goed afsluitbaar via de handvatten, van stevig, transparant kunststof. Merk Iris. Ook te gebruiken op vochtige plaatsen. Nergens anders goedkoper!

  Info & Bestellen
 • ALLSAFE VELGENBOOM
  Bij ons slechts € 39,49

  De ALLSAFE Velgenboom is geschikt voor het opslaan van 1-4 banden/velgen. Ideaal voor uw zomer- of winterbanden. Makkelijk verrijdbaar door zwenkwiel. Extra sterk. Nergens anders goedkoper!

  Info & Bestellen
 • Golfbal Titleist NXT Tour
  Bij ons slechts € 36,00

  De Titleist NXT Tour S is ontworpen voor hoge prestaties. De golfbal zorgt voor goede spin, uitstekende afstand en is prettig in het korte spel. Nergens anders goedkoper!

  Info & Bestellen


Bij Goedkopekwaliteitsspullen.nl bieden we topkwaliteit producten voor de laagste prijs. Zo kunt u kiezen uit kwalitatieve acculaders, stellingkasten, velgenboom, golfballen, opbergboxen, verhuisdozen en meer! Als u op werkdagen voor 14:30 uur een bestelling plaatst, dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis. U kunt er ook voor kiezen uw bestelling op te halen bij één van onze afhaalpunten in Nederland. 

Goedkopekwaliteitsspullen.nl

Loading...
Aanbevolen producten

Acculader, druppellader 6V/12V

De ALLSAFE Acculader is een gebruiksvriendelijke, intelligente druppellader die je accu laadt en in conditie houdt. Voor motor, auto, boot, caravan etc. Voor 6V/12V loodaccu's (WET,MF VRLA, AGM en GEL accu's).


Direct uit voorraad leverbaar

Kosteloos afhalen bij een afhaalpunt in de buurt


Druppellaadprogramma

Deze acculader is tevens voorzien van een handig en slim automatisch druppellaadprogramma dat afhankelijk van het voltage van de accu de laadstroom varieert. De druppellader kan hierdoor gedurende een langere periode op de accu aangesloten blijven.

€ 29,50 € 22,90