• STELLINGKAST / OPBERGREK
  Slechts € 36,00

  Praktische, duurzame en stevige stellingkasten. Een metalen opbergrek met vijf handige legplanken en in hoogte verstelbaar. De stellingkast is snel en boutloos te monteren, 175 kg per legbord/plank.

  Info & Bestellen
 • ALLSAFE ACCULADER 6V/12V
  Slechts € 24,99

  Een gebruiksvriendelijke, intelligente 7-staps lader die je accu laadt en in conditie houdt. Voor motor, auto, boot, caravan etc. Geschikt voor bijna alle accu’s. Met snelkoppelaar.

  Info & Bestellen
 • ALLSAFE VELGENBOOM
  Slechts € 39,99

  De ALLSAFE Velgenboom is geschikt voor het opslaan van 1-4 banden/velgen. Ideaal voor je zomer- of winterbanden. Makkelijk verrijdbaar door zwenkwiel. Extra sterk. Nergens anders goedkoper!

  Info & Bestellen

Bij Goedkopekwaliteitsspullen.nl bieden we topkwaliteit producten voor de laagste prijs. Zo kun je kiezen uit kwalitatieve acculaders, stellingkasten, velgenboom, golfballen, verhuisdozen en meer! Als je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst, dan heb je de bestelling de volgende werkdag al in huis. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op te halen bij één van onze 40 afhaalpunten in Nederland, gratis en direct!

Goedkopekwaliteitsspullen.nl

Loading...