✓ Gratis en direct afhalen op 36 locaties in Nederland  Of thuisbezorgd met een levertijd van 2 werkdagen

 

Gebruiksaanwijzing verhuisdoos

Bekijk hier het instructiefilmpje van de verhuisdoos Large:

De ALLSAFE verhuisdoos Large is makkelijk in elkaar te vouwen. De bodem is dubbeldik en daardoor dus extra stevig. Daarnaast zorgen de verstevigde dubbele handvatten voor gemakkelijk transport zonder uitscheuren tijdens het tillen. Bekijk hierboven het instructiefilmpje hoe je de verhuisdoos in elkaar kunt zetten. Belangrijk is het terugvouwen van de bodem aan de binnenkant van de doos en het terugvouwen van de flappen met de handvatten. Dit zorgt beide voor de stevigheid van de doos en daarmee de draagkracht.

Naast de L-doos (onze bestseller), bieden we ook de ALLSAFE verhuisdoos XL. Deze verhuisdoos is net iets groter dan de L-doos (63 liter in plaats van 50 liter). De doos heeft een autolock bodem en is dus makkelijk in elkaar te vouwen. De doos heeft een volledig dichte bodem, dus geen kans op uitscheuren of open schieten. Bekijk de vouwinstructie voor deze doos hier:

De ALLSAFE archiefdoos is onze medium doos, speciaal ontworpen voor het vervoeren of opslaan van je archief of boeken. Er kunnen 5 tot 7 ordners in de doos en deze is ook weer makkelijk in elkaar te vouwen. De archiefdoos is voorzien van een tuimelklep, waardoor die makkelijk afsluitbaar is. Bekijk hier de vouwinstructies van deze doos:

Alle verhuisdozen zijn ook te koop in actiepakketten. Naast de verhuisdozen biedt ALLSAFE ook producten aan die je kunnen helpen met een verhuizing, verbouwing of opslag. Bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal als inpakpapier of noppenfolie, matrashoezen, stellingkasten, tape of een transportzak.

 

Ga je verhuizen of verbouwen?

Bij een verhuizing of verbouwing is het praktisch om je spullen even uit de weg te hebben. Bij ALLSAFE Mini Opslag huur je al vanaf 1 week een veilige en verwarmde ruimte. Je bent verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met de beste prijs.