Veelgestelde vragen

Let op; door de drukte bij onze vervoerders is uw pakket langer onderweg, de levertijd is nu minimaal 5 werkdagen. Wilt u uw pakket snel in huis hebben, kies dan voor afhalen in 1 van onze 35 vestigingen. Onze excuses voor het ongemak!

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Goedkopekwaliteitsspullen.nl streeft naar een snelle verzending van bestellingen. Wij streven ernaar om de bestellingen waarvan de betaling op werkdagen voor 14.30 uur door Goedkopekwaliteitsspullen.nl ontvangen is, dezelfde werkdag door PostNL te laten versturen (uitgezonderd feestdagen). Bestellingen die in het weekend worden besteld en betaald, worden op maandag verstuurd. De bestelling wordt verzonden zodra de betaling ontvangen is, tenzij is gekozen voor afhalen.

Besparen op uw verzendkosten?

Het is ook mogelijk de bestelling DIRECT af te halen bij één van de vestigingen van ALLSAFE Mini Opslag. Kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt. In dit geval komen de verzendkosten te vervallen.

Hoeveel verzendkosten worden berekend?

De minimale verzendkosten zijn € 4,99 indien u een aantal lichte toebehoren bestelt. De verhuisdozen kunnen verstuurt worden vanaf € 7,99. Afhankelijk van de inhoud van uw bestelling kan dit oplopen, de actuele verzendkosten vind u in uw winkelwagen.

Kan ik de bestelling ook zelf afhalen, en zo besparen op de verzendkosten?

Ja, je kan ervoor kiezen de bestelling zelf af te halen bij één van de 35 vestigingen van ALLSAFE Mini Opslag. Je dient de bevestigingsmail van je bestelling uit te printen en mee te nemen naar de vestiging. Let op! Deze mail kan eventueel in de map Ongewenste e-mail terechtkomen. Kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt.

Onze vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Hoe weet ik dat mijn bestelling goed ontvangen is?

U ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Let op: deze kan eventueel ook in de mailbox Ongewenste e-mail of Spam terechtkomen. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@goedkopekwaliteitsspullen.nl. Zorg dat u hierbij uw naam, adres en telefoonnummer vermeldt. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Kan ik veilig online betalen?

Ja, transacties doen via Goedkopekwaliteitsspullen.nl is volkomen veilig. U kunt ervoor kiezen het gehele bedrag vooraf te betalen via Ideal of PayPal. Maar u kunt er ook voor kiezen om het bedrag per pin te betalen bij afhalen op één van onze 35 vestigingen. Kijk hier voor een vestiging bij u in de buurt.

Kan ik ook een bestelling naar een ander adres laten sturen?

Ja, dit is geen enkel probleem. Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u een ander afleveradres aangeven.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen?

Heeft u een mail gehad met een track & trace code? Neem dan contact op met PostNL of zoek uw pakketje hier: https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-traceHet kan voorkomen dat wij uw bestelling wel hebben vestuurd, maar PostL deze nog niet heeft verwerkt in de sorteercentra. U ziet dan de melding 'Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt'.

Heeft u geen mail ontvangen met een track & trace code? Neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@goedkopekwaliteitsspullen.nl. Vermeld daarbij het ordernummer voor een snelle afhandeling.

Ik heb een fout gemaakt in het bestelformulier en wil graag een wijziging doorgeven

U kunt contact opnemen met de klantenservice via klantenservice@goedkopekwaliteitsspullen.nl om wijzigingen door te geven. Vermeld hierbij het ordernummer voor een snelle afhandeling en wij gaan ons best voor u doen.

Ik wil mijn bestelling annuleren en terugzenden, kan dit?

Bent u ondanks ons streven naar topkwaliteit niet tevreden over uw product? Dan kunt u het product binnen 14 dagen retour sturen of terugbrengen naar één van onze afhaallocaties. Indien u van het herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons dienen te retourneren, conform onderstaande instructies.

Volledig retour zenden naar retouradres:

Goedkopekwaliteitsspullen.nl
o.v.v. ordernummer
Chocoladeweg 6
1381 DA Weesp

Kosten en terugbetalen

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor uw rekening. Goedkopekwaliteitsspullen.nl zal uw betaalde orderbedrag minus de verzendkosten binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen. De retourzending is voor risico voor u wanneer er schade ontstaat tijdens het transport. Goedkopekwaliteitsspullen.nl is geenszins verantwoordelijk voor eventuele transportschade die ontstaan is bij de verzending. Reclamaties hieromtrent kunnen bij de verzender neergelegd worden.